מידע למועמד - מכרז פנימי

איוש משרה מנהלית מחייב הליך פרסום של מכרז פנימי המיועד לעובדי האוניברסיטה המנהליים.

מכרזים פנימיים מפורסמים באתר של מערך משאבי אנוש ב"פורטל בר אילן שלי" - לוח דרושים, למשך שבוע ימים בלבד.

צפייה במכרזים פנימיים מתאפשרת רק לעובדים מנהליים של האוניברסיטה, דרך דף מכרזים פנימיים ניתן לעבור למכרזים חיצוניים.

ניתן להגיש מועמדות במהלך שבוע פרסום המכרז נדרש למלא פרטים בהתאם לשאלות המופיעות בתחתית כל מכרז, על המועמד למלא את כלל הפרטים המופיעים בשאלון ולצרף קורות חיים עדכניים.

בסיום תקופת פרסום המכרז, יועברו קורות החיים של הפונים ממשאבי אנוש לועדת המיון והבחירה לצורך מיון ובחינת המועמדים בהתאם לדרישות המכרז.

מועמדים מתאימים בלבד, העונים על דרישות הסף של המכרז, יזומנו לראיונות במסגרת ועדת המיון והבחירה.

האוניברסיטה מעודדת גיוון תעסוקתי ומזמינה אוכלוסיות שונות בחברה הישראלית ומועמדים עם מוגבלויות להגיש מועמדות.
האוניברסיטה רשאית להפנות מועמדים למבחני התאמה חיצוניים על פי שיקוליה.

המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד

לשאלות ובירורים בנושא ניתן לפנות לרכזות משאבי אנוש