סיכום הכשרת כלים וניהול תקציב לחברי הסגל הבכיר באוניברסיטה

בתאריך 18.3.24 התקיימה הכשרת כלים ושיטות לניהול תקציב מחקר לחוקרים מהסגל הבכיר המשתייכים לSTEM.

המחקר הוא מסלול חייו האקדמי של כל חוקר באוניברסיטה. כל חוקר מגיש הצעות מחקר לקרנות תחרותיות במטרה לזכות במענק מחקר שיאפשר לו להמשיך ולפתח את המחקר.

ההכשרה עסקה בניהול תקציב מחקר באופן מיטבי, בקרה וחיזוי הוצאות, בחינת היערכות מראש להגשה למענק מחקר בכדי לשמור על תזרים כסף למחקר באופן רציף.

תודתנו למיכל שמסיאן, ראשת המנהל לפקולטה למדעי הרוח, בוגרת תכנית "מובילים בבר אילן" ולצוות המחלקה לפיתוח ארגוני הדרכה ורווחה על בניית והובלת ההכשרה.

החוקרים זכו להרצאות מעמיקות ומתן כלים בתחום ניהול תקציב מחקר ע"י יהודה מרגלית – מנהל היחידה לתכנון אסטרטגי באגף הכספים,

ד"ר יוסי קאליפא, מר ארנולד רוברט ובילי מיקנובסקי מרשות המחקר, החוקר ד"ר ניסן יששכר ומאור פינקו - סמנכ"ל משאבי אנוש.